Фейсбук Блокаж в първа чакра, травма в детството, родена мъртва -

...
Фейсбук
Блокаж в първа чакра, травма в детството, родена мъртва -
Коментари Харесай

Мегз: Родила съм се мъртва!

 Фейсбук Блокаж в първа чакра, контузия в детството, родена мъртва - всичко това е претърпяла Мегз. Скандалната дизайнерка си разголи душата до дъно през уикенда и показа извънредно персонални неща:

Скъпи другари, множеството от вас несъмнено най-малко един път са подозирали, че съм малко по-различна и странна от другите хора. “Клевети " бих споделила преди, само че в последно време колкото повече пристрастеността ми към астрологията, нумерологията, хюман дизайн, коачинг и всевъзможни други по-мистични техники за вътрешно дълбаене пораства - толкоз повече доказателства откривам за това.

Оказа се, че съм извънредно необичаен случай на човек с два асцендента. Как е станало?? И преди съм ви споделяла, че съм се родила мъртва - задушена в пъпната шнур. Когато действително са ме извадили от майка ми е било 12-13 часа. Което на 10.07 е асцендент Везни. Лекарите стартират да се борят за живота ми и в 15:15 ч., което към този момент е Скорпион, аз изплаквам. И в този момент огромния въпрос на Астрологията тук е - кой е асцендентът ми, когато съм се родила, само че не съм била действително жива?? Или когато съм проплакала и животът ми е почнал??? Оказва се и двата.

Всички астролози ми вадят по 2 карти и проучват комбинирано от двете. Странна работа. Та представете си в мен живеят един необикновено прочувствен, сензитивен, сантиментален и дребничък Рак. И един извънредно рисков, тайнствен, полов и свръх упорит Скорпион. Задължителна полюсна детонация. За благополучие, си имам и една търсеща салдото Везна, която в последно време се пробва да оправи ситуацията сред тях.

Астрологията ми е многооо забавна. Имам и много вродена вътрешен глас за нея. А с помощта на психичното ми обучение - анализите доста елементарно ми се получават. Скоро ще се опитам да направя на някой от нас - ей по този начин любителски хороскоп. Да забележим по какъв начин ще се оправя...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР