Фейсбук Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги

...
Фейсбук
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги
Коментари Харесай

Създават консорциум в сферата на висшето и средното образование по туризъм и икономика

 Фейсбук Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.Меморандум за партньорство и основаване на консорциум ще се подписа сред Икономически университет – Варна, Университета " Проф. доктор Ас. Златаров “ – Бургас, ШУ " Епископ К. Преславски “, Професионалната гимназия по туризъм – Варна, ПГ по туризъм " Проф. доктор Ас. Златаров “ – Бургас, Варненската туристическа камара и Бургаската районна туристическа камара.

Документът ще бъде подписан от представители на седемте институции на 7.06.2021 година от 11.00 ч. в ЗАЛА 1 на ИУ – Варна.

С него страните декларират предпочитание за установяването на тясно съдействие в областта на висшето и междинното обучение по туризъм и стопанска система във всички форми на образование, включително в просветителната и научна степен " лекар “ и образование през целия живот.

Те са водени от разбирането, че за реализиране на стабилно икономическо и обществено развиване е належащо взаимоотношение и партньорство сред просветителните институции, бизнеса и неправителствените професионални организации, имащи подготвеност за взаимни дейности за подготовка на качествени фрагменти, за превъзмогване на младежката безработица, за осъществяване на изследвания и стопански разбори, включително на туристическия бранш. Бъдещите сътрудници имат интерес към основаването на условия за висше и професионално, интердисциплинарно обучение, отговарящо на потребностите на работодателите и дейно обмисляне на просветителните стратегии от страна на висшите и междинни учебни заведения

В 10.00 ч. гостите и съпътстващите ги възпитаници ще имат опция да прегледат академичната постройка на висшето учебно заведение, а в 12.00 ч. в аулата да видят документалния филм " 100 години Икономически университет – Варна с университетски обичаи в бъдещето “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР