Фейсбук Адв. Елена Гунчева е практикуващ юрист от 2000 година. Член

...
Фейсбук
Адв. Елена Гунчева е практикуващ юрист от 2000 година. Член
Коментари Харесай

Адвокатка от Пловдив: Ден на Европа ли? Я по-добре прочетете това!

 Фейсбук Адв. Елена Гунчева е практикуващ правист от 2000 година. Член е на Адвокатска гилдия – Пловдив от 2010 година. Завършила ПУ " Паисий Хилендарски “ през 2000г. с добита просветителна степен " Магистър по право “. От 2000 година до края на 2009 година работила като основен юрист в община Пловдив – в дирекция " Общинска благосъстоятелност “ – осем години и две години в дирекция " Правно-нормативно обслужване “.

Ето какво написа през днешния ден тя в профила си в обществената мрежа Facebook:

Ден на Победата или Ден на Европа?

. Обединена Европа. Всъщност обединяването на Европа под управлението на Германия е било фантазията на чичо ви Адолф. Както се споделя, победи посредством наследниците си - новите демократични неофашисти, завзели властта в Европа. И някак си не помнят кой на кого майката... жестоко казано!

Сега да бъдем за малко реалисти и да махнем розовите еврогейски очила със светлото европейско бъдеще и да разгледаме нЕкои точки от действителността:

- По времето на Третия райх огромната част от днешните европейски страни поддържат АХ. Факт!

- Германия открива владичество и дефинира политиката на европейския континент.

- При нападението над Полша, съвсем никоя европейска страна не стачкува.

- Чичо ЙГ основава науката за манипулиране на масите посредством пропагандата, киното и изкуството.

- Германия, една така миролюбива страна, атакува Съюз на съветските социалистически републики първа. Факт!

- Англия и Съединени американски щати се включват във войната едвам когато стартират успехите на руската войска над германците. Факт!

- Великият избавител и демократ Съединени американски щати хвърлят атомни бомби над Нагасаки и Хирошима, като избиват стотици хиляди дами, деца, възрастни...изобщо цивилни, като последствията от нуклеарното замърсяване засягат и идващите генерации.

- Съюз на съветските социалистически републики /сега Русия/ наритва като мръсно коте Германия и прави церемониал в Берлин, а по-късно и огромен боен церемониал в Москва по случай Деня на успеха над хитлерофашизма!

- Съюз на съветските социалистически републики губи милиони жертви - военни и цивилни, с цел да се отбрани. Цивилизованите германци избиват всичко по пътя си.

- Европа след войната е унищожена, а Съединени американски щати стават международна мощ, тъй като нямат съперник, а те доста напън в тази война не са си дали.

- Започва осъществяването на проекта на АХ за обединяване на Европа - първа цел - обединяване за въглища и стомана, т.е. да изкарат едни пари. И втора цел - да се опълчват на Съюз на съветските социалистически републики тогава, тъй като считат социализмът /комунизъм, за сведение на психодесните, не е имало на никое място, нещо като химера е, но кой да ти чете/, за по-голяма опасност от всичко останало.

- На процедура Европейски Съюз става нов Съединени американски щати, като страните в него губят суверенитета си и се подчиняват на Брюксел.

- Богоизбраните още веднъж владеят финансовата система и се пробват да ръководят света.

- Германия още веднъж ръководи Европа!

- Европейските полезности за свободно придвижване на хора, капитали и работна ръка отидоха в небитието покра пЛандемията и плануваните имунизационни паспорти.

И да обобщим - грозно е да се омаловажава битката на милиони хора против фашизма и хитлеризма. Грозно е да си приписваш победа, която не си извоювал. Грозно е подчиняваш другите нации, въпреки и под ореола на европейски полезности!

България, по остаряла наша традиция, постоянно се причислява към губещите. И по-късно си заплаща българският народ.

И Девети май е Денят на успеха! В който завършва Великата Отечествена война. Поклон пред жертвите и героите на войната! Поклон пред тези, които не се подчиниха на новия ред. Поклон пред тези, които починаха за свободата си.

Денят на Европа е ден на Германия, Франция, Испания, Италия.....но това не е моят Ден! Днес аз мисля за това по какъв начин под ореола на висши ценноссти се пробутва робството, експанзията и контрола върху хората. И избирам България да е свободна, самостоятелна и просперираща страна, а не колония на Брюксел и Съединени американски щати. Предпочитам да вършим военни паради на Гергьовден, в сравнение с прайдове в Деня на Европа!

Днес е ден на победа.....и в никакъв случай да не забравяме цената на свободата и достолепието. Те не се купуват с евросубсидии!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР