Фейсбук 47-годишният Теодор Николов, пострадал тежко при взрив на газова бутилка

...
Фейсбук
47-годишният Теодор Николов, пострадал тежко при взрив на газова бутилка
Коментари Харесай

Теодор Николов се възстановява след зловещия взрив на газова бутилка

Фейсбук 47-годишният Теодор Николов, потърпевш тежко при гърмеж на газова бутилка във Варна, е вън от заплаха, въпреки и към момента в тежко положение в клиниката по изгаряния към Военноморска болница във Варна, научи Varna24.bg .

Добрата вест споделиха негови близки и другари в обществената мрежа, които написаха: 

" Добри и благи хора, благодарим ви от сърце за чудото, което сътворихте, като спасихте човешки живот! Благословени да сте вие и вашите фамилии! Бъдете здрави и ценете живота! 

Към момента Теодор е настанен в поделение за изгаряния. Сестрата е споделила, че ще се възвърне изцяло, само че ще мине време. На този стадий, няма потребност от повече кръводаряване! Всички бележки, които останат, ще бъдат предоставени на нуждаещи се! ".

От информацията излиза наяве още, че Теодор към момента е с доста мощни болки и прекомерно безсилен. 

Припомняме, че десетки хора се притекоха на помощ и подариха кръв за спасението на обгорелия оператор, който стана известен откакто разгласява закани към премиера Бойко Борисов.   

Теодор Николов беше настанен в интензивното поделение на Военноморска болница с над 70% изгаряния и с заплаха за живота, след гърмеж на газова бутилка в дома му на ул. " Ген Попов “ 21.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР