Фейсбук звезда плаши новият водещ на Би Ти Ви Николаос

...
Фейсбук звезда плаши новият водещ на Би Ти Ви Николаос
Коментари Харесай

Свят да ти се завие! Ирини Зикидис: Имам любовни компромати за Николаос Цитиридис!

Facebook звезда плаши новият водещ на Би Ти Ви Николаос Цитиридис с любовни компромати. Няма и седмица откогато наследникът на Слави седна на стола му и към този момент се оказа забъркан в първия лют скандал, научи HotArena.

Ирини Зикидис е измежду най-популярните фейсбук звезди у нас. Преди време тя се изявяваше с псевдонима Антигона Авоари, а в обществената мрежа съумя единствено с четири думи да настрои против себе си досадните протестиращи носители на модерното „ ляво ” у нас, написа „ България през днешния ден ”.

Зикидис е на „ ти ” с геополитическите събития по света и у нас, а от години острия й език унищожава неолибералите във връзка промяната на пола, тероризма и равноправието на етносите.

А също така явно си е паднала и по новия тв водещ на Би Ти Ви.

„ Аман от „ малаки ” в тая страна. Да си вървят на Гърция с огромните си усти! П.С. имам фотография по какъв начин се прегръщам с Никос. Ще му дам месец-два да натрупа известност и ще почна да го изнудвам с компромати ”, написа тя в обществените мрежи.

От екипа на новото шоу отхвърлиха да разясняват заканите на Зикидис, а в обществените мрежи почитатели несъмнено се забавляват с пикантната история. Други обаче драговолно разкриват, че 25-годишния „ свежар ”, в действителност не предлага нищо ново на публиката.

Според тях, с изключение на да си пада по фейсбук звезди, той тежко копира шоумен номер едно на Русия.

Шоуто на Николаос Цитиридис ” било копие на съветския си еквивалент „ Вечерен Ургант ”. Дори цветовете в студиото, бендът и мненията били съвсем като тези в шоуто на артиста Иван Ургант.

Последният всяка делнична вечер кани посетители и разисква настоящи тематики, като не пропуща да пуща и шеговити намеци. А главната разлика сред него и Цитиридис е стажът и годините прекарани в малкия екран, като и двете са в интерес на Ургант.

При именития руснак са гостували едни от най-големите съветски и международни звезди, измежду които Жерар Депардийо, Били Айлш и ММА звездата Конър Макгрегър.
Николаос, мисли му!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР