Фейсбук Война няма да има ! Докато аз успивам Путин, Борисов

...
Фейсбук
Война няма да има ! Докато аз успивам Путин, Борисов
Коментари Харесай

Бойко Борисов застана между Тръмп и Путин

Фейсбук " Война няма да има! Докато аз успивам Путин, Борисов щял да уйдурдисва Тръмп и ще се възцари безконечен мир и благополучие!!! " С този закачлив коментар за Varna24.bg стопанинът на Ретро музея във Варна Цветан Атанасов показа най-атрактивната си нова восъчна фигура на премиера Бойко Борисов.

Тя е изработвана в продължение на шест месеца и към този момент може да бъде забелязана измежду сбирката от неповторими фигури в музея. 

Фигурата на Борисов е сложена до тези на международните водачи Доналд Тръмп и Владимир Путин, като е направена с ръката в джоба, по този начин както постоянно сме го виждали, изясни Цветан Атанасов. Той добави, че е взет облика на премиера от времето, когато беше главен секретар на Министерство на вътрешните работи и беше доста по-втален. 

Атанасов показа, че решението му да сътвори от восък премиера било подбудено от желанията на посетителите, които постоянно му споменавали за това. 

Фигурата на Борисов е втората на български политик, която се появява в музея след тази на Тодор Живков.

Сред последните уникати на Ретро музея е фигурата на Криско, а от скоро сбирката се обогати с фигура на Христо Стоичков. 
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР