Фейсбук тества нова опция опция за потребителите - да могат

...
Фейсбук тества нова опция опция за потребителите - да могат
Коментари Харесай

Скоро във Фейсбук: Много профили от един акаунт

Фейсбук тества нова алтернатива опция за потребителите - да могат да основават доста и разнообразни профили от един акаунт, оповестиха от компанията. Новината идва на фона на устрема на обществената мрежа да възобнови растежа на потребителите, които внезапно понижиха.

Функцията има за цел да помогне на хората " да приспособят своя опит въз основа на ползи и взаимоотношения ", съобщи представителят на Facebook Леонард Лам пред CNN Business.

Въпреки че Facebook не разрешава на потребителите си да имат повече от един акаунт, новата функционалност на процедура ще им разреши да основат до пет профила под своя акаунт, с цел да се ангажират с разнообразни тематики или групи от хора.

Това може да включва профили, предопределени за ангажиране с близки другари, с сътрудници, както профил, отдаден на съответно занимание като игри да вземем за пример.

Промяната настава в миг, когато компанията майка на Facebook Мета изпитва закъснение на растежа на облагата и мощна конкуренция от платформи като TikTok, с които се бори за времето и вниманието на потребителите. През февруари тази година обществената мрежа шокира вложителите, като разгласява данни за внезапно прекъсване на тримесечния напредък на потребителите си.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР