Фейсбук , тъй като се явил там по къси панталони. Той

...
Фейсбук
, тъй като се явил там по къси панталони. Той
Коментари Харесай

Маноле, добре са те изгонили, ако уважението към Народното събрание е в късите ти гащи

 Фейсбук , защото се явил там по къси панталони. Той отишъл да си получи остатъка от майската заплата.

И ревна Манол – за какво, облеклото непристойно ли ми е, имало някакъв етикет. И по какъв начин по този начин за един месец депутатстване пловдивският национален фаворит не е схванал, че има етикет. Сякаш е ходил на съвещанията по къси панталони и потник, та в този момент се прави на сюрпризиран.

Такива като Манол Пейков ревяха преди изборите, че парламентаризмът бил потиснат и институцията изгубила почитание. Затова там трябвало да има хора като него – образовани, умни, кресливи, истерични и да оправят ситуацията.

И първата им работа е да влязат в постройката по къси гащи и джапанки, с цел да разбият стандартите и да върнат уважението към Народното събрание. 

Не става по този начин, Маноле, колкото и да ревеш, колкото и да се правиш на автентичен с образци за облеклата на арабски шейхове и краля на Екваториална Гвинея – по какъв начин щели да постъпят с тях. В този тип ставаш за плажа и са те посъветвали да вървиш там.

В държавни и общински институции не се влиза по къси панталони, както не трябва и в банки, да не приказваме за Народното събрание. Манол Пейков се чуди, че имало етикет. Не, споделили са му да прояви повече почитание към постройката където работеше, а може и отново да работи.

Ако Манол толкоз държи да не смъква късите панталони, може да се откаже от присъединяване в листите за 11 юли и гордо да се разхожда по пловдивските улици както му харесва.    

Манол има концепция и по какъв начин да прецака Народното събрание. “За идващото си посещаване тук да си ушия един килт по шотландски фасон, да туря една гайда под мишница (тракийска, без ручило) и да им заявя тържествено, че за моя античен източнорумелийски клан обичайното облекло е въпрос на чест и не предстои на каквато и да е полемика “.

Хубаво, уший каквото искаш, само че не се мяркай по къси панталони в Народното събрание. Някои могат да си помислят, че цялото ти почитание към парламентаризма е в късите гащи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР