Фейсбук страница разпространи кадри, на които се вижда как полицаи

...
Фейсбук страница разпространи кадри, на които се вижда как полицаи
Коментари Харесай

Илия Кузманов за случая с Любена Павлова: Със защитените свидетели се ходи на фризьори и дискотеки

Фейсбук страница популяризира фрагменти, на които се вижда по какъв начин служители на реда придвижват и товарят мебели на предпазен очевидец, който охраняват. Става дума за Любена Павлова, известна като някогашната брачна половинка на Петьо Петров – Еврото, който е разгласен за търсене.

В телевизионно изявление преди време тя показа, че се опасява за живота си. Назначена й беше защита.

От Министерство на вътрешните работи обясниха, че става въпрос за високо рисково място и с оглед да се обезпечи защита на лицето е трябвало да се намесят, с цел да излязат по-бързо от паркинга.

„ Снимките са задоволително красноречиви до какво положение сме доведени. Това е било единственото, което сътрудниците са могли да създадат в тази обстановка. Колкото и грозно да звучи, това са хора, отделени от директните им отговорности по защита на публичния ред и вътрешната сигурност на жителите. За страдание, над 160 сътрудници се занимават с такива неща. Хронични са проблемите в системата на Министерство на вътрешните работи. Необходима е незабавна промяна. Със предпазените очевидци се върви на фризьори, нощни заведения. При нас самите очевидци или не са с тази голяма нужда от отбрана, която се показва, или тотално не осъзнават обстановката, в която са. Едва ли е било толкоз незабавно да се сменят мебелите ”, разяснява в ефира на „ Здравей, България ” Илия Кузманов, заместник-председател на УС на СФСМВР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР