, фейсбук, снимка: chernomorepfc.bgОт Национален фен клуб Черно море излязоха

...
, фейсбук, снимка: chernomorepfc.bgОт Национален фен клуб Черно море излязоха
Коментари Харесай

Феновете на Черно море: Нямаме нищо общо с ексцесиите на мача с ЦСКА

, фейсбук, фотография: chernomorepfc.bg

От Национален почитател клуб Черно море излязоха с позиция по отношение на случаите на полувремето на мача с ЦСКА на " Тича " през вчерашния ден. Варненци отхвърлят да имат нещо общо с хвърлената в бранша с почитатели на посетители бомба. 

Ето какво декларират от Национален почитател клуб Черно море, фейсбук

" Във връзка с появилите се още нощес обвинявания в медийното пространство, целящи злепоставянето на бранша ни изрично, заявяваме, че крайните проведени последователи на Черно море Варна нямаме нищо общо с зародилите по време на почивката сред полувремената ексцесии и хвърлената в бранша за посетители бомба. Необяснимо за нас е по какъв начин, дали от боязън, дали от откровена незапознатост някои хора пропущат да отбележат очевидното. За вторите разясняваме, че по същото време, в непосредствена непосредственост до гр. Варна се организира национална среща на почитателите на другия " столичен " отбор. За страдание, губещ от " тежкия " хулигански конфликт се оказа очевидно много коравата двумилиметрова ламарина, ограждаща стадиона.

Благодарим на всички, които бяха на стадиона и не стопираха да поддържат тима през целия мач. Благодарим и на тима, който не спря да се бори, даже и с човек по-малко. Битката продължава! Заедно можем!

УЛТРАС ЧЕРНО МОРЕ "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР