Фейсбук се развесели при днешната си обиколка, която е посветена

...
Фейсбук се развесели при днешната си обиколка, която е посветена
Коментари Харесай

Работник шокира финансовия министър пред Борисов, нареди му да пуска пари

 Facebook се развесели при днешната си обиколка, която е отдадена на дребните обитаеми места. Хората от с. Лесичово (Пазарджик) го посрещнаха с усмивка и с горделивост му демонстрираха до къде е стигнал ремонта на пътя им.

Работникът Иван дори спря работата си, с цел да успее да се запознае персонално с Борисов и да му стисне ръката. " Само не ме давайте по малкия екран, оти, в случай че ме види дамата, че желае да спим при нея ", пошегува се той.

А преди този момент подреди на финансовия министър : " Пускай пари и не пердах се! ".

" Нема Движение за права и свободи, нема  ГЕРБ на всички асфалтирам - щом е казано ", по този начин отговори той на молбата на Борисов да прекара път до къщата на баба Емине, която го пресрещна малко по-рано.Премиерът посети и община Белово, а дружно с него е зам.-регионалният министър Николай Нанков, както и външният министър Екатерина Захариева, която е претендент за народен представител точно от Пазарджик.

Повод за визитата в Белово е промяната на канализацията и водопроводите. Нанков разясни, че с държавно финансиране ще се подмени водопроводната мрежа. Вече имало решение и на общинския съвет за консолидирането на ВиК сдруженията в района. До сходно решение узрели и във Велинград. Борисов разясни, че се прави канализацията в редица села. Един от жителите на Белово - преподавател и един от създателите на Съюз на демократичните сили в общината, даже се разплака пред премиера. Заяви, че бил демократ по разбиране.

" Ние от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили действаме дружно. Децата на комунистите станаха в този момент демократи и желаят да приказват от името на дясното. Затова в неделя, както Радев споделя, като теглим чертата и ще забележим кой има право да приказва от името на народа. - кой първи, кой втори.

Като ни победят, излизаме, поздравяваме ги ", сподели министър председателят. Напомни, че всеки ден се купува ремдисивир и ваксини. Поръча на Захариева да звънне на своите сътрудници външни министри и да благодари на 19-те страни, които са ни подкрепили, за да получим над 1,2 млн. дози в допълнение ваксини на " Пфайзер ".

" Толкова съм щастлив, че имаме подобен Европейски Съюз, да мисли за всички и да е обективен ", сподели още той и благодари и на финансовия министър, че събрал пари за имунизациите. По думите му в Белово живеят толкоз значими хора, колкото и на третия лъч на метрото. " От София направихме кукла ", похвали се той.

" Просто не сме толкоз гласовити. Ако бяхме съпротива, несъмнено щяхме да сме 3 пъти по-гласовити ", сподели Борисов и даде да се разбере, че като съпротива са доста по-силни. " Но е неприятно за страната, по тази причина се надявам на следващия ден да мислим, в неделя да гласоподаване ", сподели той и разясни, че в понеделник - вторник към този момент ще е ясно по какъв начин са ги подредили хората на вота. Изрази страдание за кончината на началника на кабинета на соцлидерката. Даде да се разбере, че те също прекъсват акцията и имат единствено още едно мероприятие. " Ние ще бъдем солидарни ", сподели той.

Местните пък се похвалиха, че преди да дойдат ГЕРБ на власт, нямало нито една детска площадка, а в този момент били 11. " Сега като ви създадем и пътя до Пазарджик, ще стане чудно ", разясни министър председателят. Общо 5,5 млн. лв. отпусна държавното управление на община Белово за последните 4 години. С 43 млн.лева се ремонтира пътят Пазарджик-Белово. През последните 4 година пък над 173 млн. лв. са дадени за възстановяване на пътната мрежа в Пазарджик и региона.

Иначе по-рано в Лесичово - друго пазарджишко село - Борисов посети напълно е обновеното читалище. Изтъкна, че към този момент в селото имат отлично място, в което се организират културни събития. " Това е методът да задържим хората в дребните обитаеми места – с вложения и подобряването на инфраструктурата.

Много средства са заложени във ВиК бранша и сега в страната интензивно се подменят и израждат водопроводи и канализации ", написа по-късно Борисов във Facebook.  И добави: " Инвестираме доста в дребните обитаеми места и променяме образа им. Навсякъде в страната се строят и обновяват пътища, водопроводи, газопроводи, пречиствателни станции, учебни заведения, детски градини и всичко, от което българските жители имат потребност. Ние работим, чуваме какво желаят хората, осъществяваме го и след това демонстрираме направеното ".

Последва посещаване в родопските села, където се прави нов път, а от другата седмица стартира и полагането на асфалт. Местните разясниха, че постоянно били за Движение за права и свободи, само че до момента никой нищо не правил за тях. За първи път министър председател идвал в селото им.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР