Фейсбук Районният съд раздаде наказания за грозния скандал между роми-гратисчии

...
Фейсбук Районният съд раздаде наказания за грозния скандал между роми-гратисчии
Коментари Харесай

Смешни наказания за грозния скандал във влака Пловдив – Септември

 Facebook Районният съд раздаде санкции за грозния скандал сред роми-гратисчии и кондуктор от влака сред Септември и Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Драмата се разигра на 9 май, а мотив за абсурда беше билет, който коства 2 лв.. Майка и децата ѝ станаха очевидци на грозните подиуми. Всичко беше снимано на видео.

На фрагментите се вижда по какъв начин нападателен ром сипе гнусни обиди по транспортния чиновник. От думите на кондуктора излиза наяве, че двойката са постоянни пасажери и всякога " не помнят “ да си купят билета на гарата.

В един миг майката насочва забележка към агресорката да се преценяват какво приказват пред двете й деца. Ромката се ядосва и заплашила пътничката да си мълчи, да не се намесва, да не й се случи нещо и на нея.

Наказанията идват 5 месеца след случая – 100 лв. санкция за ромката от клиповете*. Тя се яви персонално пред съда и съобщи, че не желае юрист. Изрази страдание за стореното и акцентира, че даже няма да познае дамата, с която е зародил разногласието.

Магистратите решиха, че в последна сметка нарушителката не е рискова за обществото и по тази причина ѝ постановиха " санкция “ вместо " задържане в ареста “.  Тъй като дамата прояви сериозно отношение към осъщественото, санкцията е в най-малък размер на 100.00 лв..

Решението предстои на обжалване пред окръжния съд.

* В постановлението на прокурора е посочено, че мъжът ще бъде съден по Наказателния кодекс

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР