Фейсбук потребител от Пловдив публикува своя снимка и обяви, че

...
Фейсбук потребител от Пловдив публикува своя снимка и обяви, че
Коментари Харесай

47-годишен българин показа стегнато тяло и написа: Така трябва да изглежда един мъж на моята възраст. Спрете алкохола и тренирайте по час на ден

Фейсбук консуматор от Пловдив разгласява своя фотография и разгласи, че по този начин би трябвало да наподобява един мъж на неговата възраст - 47 години.

Ето какво написа той към фотографията (публикуваме го без редакторска намеса):

" Така би трябвало да наподобява един мъж на 47год.Хора подържайте се че алкохола не прости. Доста другари си отпътуваха от тоя свят господ да ги елементарни намалете мазнините и въглехидратите и най-малко дневно спортувайте по един час не всичко е фитнес а дори една обикновена диета на хранене би допренесла за ващо хармонично тяло и за салдото в организма ви в случай че желаете да подобрите хармонията си ще ви оказа помощ просто един режим за който е нужен воля и изпитание с цел да се чуствате по добре.Който има копнеж и предпочитание да се свърже с мен само че в случай че не го желае да не помни думата е воля. Благодаря за вниманиено ви.Допълненение-говорим за чисто и натурално без химии и добавки и всевъзможни препарати който се оферират сега. Аз се занимавам с фитнес от 1987год.със огромни паузи заради финансови и други проблеми само че химия в никакъв случай не съм употребявал и по тази причина с леки тренировки постоянно ще наподобявам по този начин даже и на 100год.ако съм жив. Докато всевъзможен тип химия скапва и спреш ли да помпиш ставаш плужек.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР