Фейсбук пост на Антон Тодоров показва съдебно решение към Сашо

...
Фейсбук пост на Антон Тодоров показва съдебно решение към Сашо
Коментари Харесай

Депутат осъди Сашо Диков, нарекъл го безподобен мръсник, лъжец и наглец

Фейсбук пост на Антон Тодоров демонстрира правосъдно решение към Сашо Диков. Оказва се, че поради вербален спор сред двамата, вторият би трябвало да заплати на първия не дребна сума. 

Ето за какво:  " Нека знаят, че Антон Тодоров не прости на нито един клюкар и създател на обиди!  Поредният наказан от мен: Сашо Диков е наказан да ми заплати 4823 лева за обидите " несравним безсрамник ", " несравним измамник " и " несравним наглец ".

Скандалът се разигра през септември месец 2017 година. Тогава в коридорите на Народното събрание журналистът си изпусна нервите и стартира дебелашки да наскърбява депутата от ГЕРБ Антон Тодоров. Диков, който е и някогашен скиор, причака като хищна дива котка Тодоров да приключи свое изявление за друга медия и се промъкна при него като кот
Първоначално политологът отхвърли да даде коментар, само че Диков почтително го изчака да излезе от една от стаите и стартира да го нападна с въпроси за колежката му и досегашен неприкрит зложелател Люба Кулезич. Тодоров изясни на Диков, че BiT, малкия екран, в която той работи, демонстрира по едностранен метод гледната точка единствено и само на банкера-беглец Цветан Василев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР