Фейсбук Почвам да бегам, бате“ – клипът, в който младеж провокира

...
Фейсбук
Почвам да бегам, бате“ – клипът, в който младеж провокира
Коментари Харесай

Младежът, изгаврил се брутално със столични полицаи и почнал да бега, бате , стана тотален хит в интернет

Фейсбук " Почвам да бегам, бате “ – клипът, в който юноша предизвика служители на реда да го гонят и " превъртя “ интернет, ще се лее и в кючек.

Видеото стана толкоз известно, че единствено за 24 часа надвиши 1 милион гледания и се трансформира в най-споделяната имитация във Facebook. Огнян Димитров, който се изгаври с патрулиращи служители на реда като им пожела бакшиши, към този момент е същинска фейсбук звезда. Той работи в прочут столичен чалга клуб, където са в еуфория от неочакваната популярност на служителя си.

" Диджеят пускаше поздрави цяла вечер, имаше и бутон дето като го натиснеше чуваш " Почвам да бегам, бате “, похвали се зашеметеният Огнян пред " Блиц ". В кръчмата даже са пуснали специфична графика на плазмите си, като за показване на едноименния филм. А гост-изпълнителите на заведението не скрили интереса си да импровизират с ария, отдадена на видеото. Самият Огнян не смогвал да дава отговор на почитатели във фейсбук, описват негови сътрудници, с които отпразнувал непредвидената известност.

Явно хората много са набрали, разясняват те и цитират част от реакциите им: " Толкова истина има в клипа! Това е България! Ейй това е индивида на месеца!! Какво го гонят, пожела им крепко бакшиши,а те тъкмо това си чакат. Да не се вършат на щипани госпожици! “. Само за едно денонощие с изключение на лавинообразното разпространяване на клипа, в обществените мрежи се появиха и десетки колажи, отдадени на " Почвам да бегам, бате “ – от анимационни картинки до шампиони-бегачи. " Бегачът бате “ съществено се въодушевил и даже се чудел по какъв начин да го трансформира в бизнес, виждайки реакцията в обществените мрежи, макар препоръките на околните си.

" Не ме арестуваха, единствено ми записаха персоналните данни. Сега в случай че ме видят, може и да ме харесат. ", смее се ненадейно прочулият се Огнян, който разучил, че може и да ги зобикаля със особено приложение.

Един от последните шлагери и в профилираните цивилен групи за КАТ е точно мобилна апликация " Моят патрул “, посредством която водачите отбелязват местоположението на служителите на реда на картата и по този начин се осведомят между тях къде ревизират. Приложението е шлагер в Сърбия, Босна и Херцеговина, Хърватия и Черна Гора, където към този момент има над 300 000 " ловци на патрулки “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР