Фейсбук“ обяви създаването на специален информационен център за климата Climate

...
Фейсбук“ обяви създаването на специален информационен център за климата Climate
Коментари Харесай

Facebook ще информира потребителите за климатичните изменения

„ Facebook “ разгласи основаването на специфичен информативен център за климата „ Climate Science Information Center “, който ще дава на потребителите настоящи и надеждни данни за климатичните промени в света. Това се показва в прессъобщение на компанията, оповестено на нейния уеб страница.
" Един от най-важните уроци, които научихме от пандемията COVID-19, е какъв брой необятни благоприятни условия има Facebook да дава на клиентите точни, експертни препоръки и информация по време на международната рецесия. Сега възприемаме сходен метод към климатичната рецесия, като пускаме нов информативен център за климатични промени във Facebook, с цел да могат потребителите да получават надеждна и настояща информация за климата “, се споделя в изказване на корпорацията.
 Няколко Фейсбук групи, от които да почерпим ентусиазъм за пътешестване в България Няколко Фейсбук групи, от които да почерпим ентусиазъм за пътешестване в България
Едва ли има човек на света, който да не обича да пътува. Откъсването от всекидневието ни и откриването на нови места, или посещаването на...
Новата услуга е особено осведомително пространство във Facebook, което съдържа в действителност и статистически данни от водещи интернационалните климатични организации като Световната метеорологична организация, Програмата на Организация на обединените нации за околната среда, Националното ръководство за океани и атмосфера на Съединени американски щати и доста други. Освен това, посещавайки осведомителния център, потребителите ще научат за практическите стъпки, които могат да подхващат в всекидневието си за битка с изменението на климата.
В същото време се акцентира, че центърът ще действа на правилото на работа на към този момент съществуващата услуга на Facebook (Информационен център COVID-19), която дава на клиентите настояща информация за пандемията от ковид. Новият информативен център по въпросите на климатичните промени ще бъде наличен за поданици на Съединени американски щати, Англия, Германия и Франция. Очаква се в бъдеще той да бъде пуснат и в други страни по света, предава ТАСС, представени от БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР