Фейсбук обществеността изпадна в недоумение от кадър заснет в София.

...
Фейсбук обществеността изпадна в недоумение от кадър заснет в София.
Коментари Харесай

Made in BG! Столичанин прибра колата си на топло с кран /снимки/

Фейсбук обществеността изпадна в неразбиране от кадър сниман в София. Става дума за меко казано невероятна панорама, на която станаха очевидци столичани - автомобил, влезнал на половина през балкон на обичайно изглеждаща постройка, а в това време с това държан от кран, написа trafficnews.bg.
Снимката бе качена в обществените мрежи и незабавно започнаха тайните теории. Неколцина се изрекоха, че новият архитектурен признак е в резултат на каскада. Други обаче незабавно видяха, че колата в действителност въобще не е летяла и аварирала, а с предумисъл бива вкарана в помещението, където ще бъде на топло.
"Станало ѝ е студено на колицата и е влезнала на топло. И очевидно не ще да излиза спокойно, та би трябвало с кран... ", написа един от заинтригуваните от фотоса.
Друг кодошлия се базира на очевидното и възкликна: "Абе знам, че мъжете обичат колата си повече от дамата, но не имах вяра, че и в леглото ще я вкарат ".
Оказа се обаче, че обяснението е доста по-прозаично. Сградата е един от образователните корпуси на Транспортния лицей или ВТУ "Тодор Каблешков ", а колата е доставена за на практика научни цели.
Е, това не изяснява напълно за какво е определен точно подобен забавен способ за нейното гариране в центъра на някоя публика, само че пък софиянци са признателни на основателите, защото се посмяха от сърце при гледката.
Ето и така фамозния към този момент кадър по опитомяването на опърничавия автомобил.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР