Фейсбук Най-популярната българка в Инстаграм Васи Стоянова беше измамена със

...
Фейсбук Най-популярната българка в Инстаграм Васи Стоянова беше измамена със
Коментари Харесай

Най-популярната българка в Инстаграм си изпати жестоко от наивност

 Facebook Най-популярната българка в Инстаграм Васи Стоянова беше излъгана със 700 евро от хакери. Вече от няколко месеца сексбомбата е с блокиран профил в известната обществена мрежа. Българката беше събрала 1,2 милиона почитатели, с което удряше в земята Николета Лозанова (770 000) и Григор Димитров (950 000).

" От пет месеца профилната ми страница е деактивирана и не мога да си я върна - описа Васи Инстаграма пред " България Днес ". - Няма да се откажа макар хакер офанзивите. Оказа се, че са направени доста подправени профили от мое име. Те контактуват с хора и вършат приходи със фотосите ми. Ако не ме бяха блъснали, несъмнено към този момент щях да имам два или три милиона почитатели. "

Недоброжелатели са изнудвали Васи Стоянова с заричане да върнат нейния профил против пари.

" Бях доста наивна - споделя хубавицата. - Преди да ми блокират акаунта, ми писа някакъв човек със синьо тикче. Казваше да му изпратя фотография от персонална карта. По този метод ще ми даде синьо тикче и на мен за верифициран профил. Разказа, че работи в " Инстаграм ". С цялата си доверчивост му пратих персоналната карта. Два дни по-късно акаунтът ми беше деактивиран. "

Драмата с хакерите не завършва дотук. Едрогърдата красавица от Петрич се хваща и на друга кукичка.

" Писаха ми в новия профил и желаеха 1000 евро, с цел да върнат остарелия - добави Васи Инстаграма. - Дадох 700 евро с схващане да доплатя още 300, когато всичко се оправи. Искаха да им платя по банков път, тъй като в Турция нямали " пей пал ". Направих превода. Оттогава стопираха да контактуват с мен. "

Васи Стоянова живее в Германия и се е свързала с тамошната полиция. " Подадох молба, че някой си прави смешка с моите персонални данни и ми трие профилите в интернет - добави най-популярната българка в обществените мрежи. - Засега нямам отговор от управляващите. В Германия евентуално са заети с по-важни случаи. Наскоро беше заличен и фейсбукът ми, само че добре, че съумях да си го върна. Изпатих си грубо от наивността. Надявам се други хора да не имат вяра и никой да не изпраща персоналните данни. "

По сходен метод изгоря бившето гадже на Валери Божинов - Биляна Дол. Футболистът заплати 6000 лева, с цел да бъде върнат профила в инстаграм. Благо Георгиев също беше ударен. Той олекна с 5000 лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР