Фейсбук На разпускащ туризъм тв водещият Слави Трифонов заведе своята

...
Фейсбук На разпускащ туризъм тв водещият Слави Трифонов заведе своята
Коментари Харесай

Варненска плеймейтка пусна снимки от тузарското имение на Слави Трифонов в Монако

Фейсбук На разпускащ туризъм тв водещият Слави Трифонов заведе своята другарка Нора Недкова. Скандалната Мис Плеймейт 2017 побърза да се похвали със фотоси от своя воаяж и въпреки дискретно да позираше пред камерата, тъй че да не се вижда къде е и с кого е, " Галерия “ съумя да я разконспирира. Варненката Нора Недкова се поглези в прословутата първокласна вила на Дългия в Монте Карло, поканена от самия него за компания.

Както е известно, имението на Слави се намира на самия морски бряг в влиятелния регион на Монако. Миналата година водещият се изръси баснословните 10 милиона евро за първокласната вила, която разполага с огромен открит басейн, реновирана фасада и прелестна панорама към пристанището.

Трифонов я купи с концепцията да отмаря там дружно с майка си и сестра си, както и с сътрудници от " Шоуто на Слави “. Според осведомени обаче, откогато е влезнал във притежание на ваканционния парцел, го посещава единствено в компанията на знойни мадами. А една от тях е точно Нора Недкова.

Припомняме, че последният скандал, в който плеймейтката се забърка, не й донесе доста позитиви. Участието й в " Черешката на тортата “ и грубото й държание провокираха отвращение даже у най-верните й почитатели. А родителите й безусловно се отхвърлиха от нея.

За аферата сред Дългия и плеймейтката се заприказва още преди няколко месеца, когато Нора завоюва купата. В следствие тя няколко пъти гостува на " Шоуто на Слави “ и даже взе присъединяване в общия му план с Криско – " Глей по какъв начин се прави “. Въпреки че рапърът бил срещу ролята на Недкова в клипа, Трифонов настоял да я включат. От екипа са безапелационни, че Нора не е взела един лев по време на фотосите.

Именно за признателност и като тип отплата, Дългия завел плеймейтката на воаяжа в Монако. Двамата бяха там близо седмица, като Слави й посочил всички забележителности в Монте Карло, в това число казиното и един от най-вървежните питейни заведения в региона. " А къде е Слави “, подмятат й приятелки под фотосите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР