Фейсбук Месеци наред стоим, затворени без право на обжалване, докато някои

...
Фейсбук
Месеци наред стоим, затворени без право на обжалване, докато някои
Коментари Харесай

Галин гневен: Забранихте ми да работя, докато другите си живеят живота по почивки

 Фейсбук " Месеци наред стоим, затворени без право на обжалване, до момента в който някои хора вървят в Занзибар. Недоумявам за какво всички ние би трябвало да страдаме и да се жертваме. Забранихте ми да работя, до момента в който другите си живеят живота по почивки и се връщат с нови варианти ", гневен е попфолк артиста Галин.

" Затворете за две седмици всичко, спрете всевъзможни полети от Занзибар, от Англия. Всичко да спре за 14 дни и да се завърши! Както беше в Китай, където хората нямат проблеми. Ние по този начин може да продължим още 4-5 години. Вече не ми е действително. Ваксините не са решение, локдауните  не са решение, а тогава какво е решението? “

Веселин Плачков също изрази извънредно отрицание към подхванатите ограничения. Пред той призна, че не чака и в никакъв случай не е очаквал финансови помощи от страната. Софи Маринова е от звездите, които утвърждават взетите ограничения и се надява това да е последният напор преди Великден. Тончо Токмакчиев е безапелационен, че на всички хора към този момент им е дотегнало от ограниченията, само че няма различен избор и затварянето не е неверно решение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР