Фейсбук Кметът Иван Портних продължава инспекцията по предвидените ремонти не

...
Фейсбук Кметът Иван Портних продължава инспекцията по предвидените ремонти не
Коментари Харесай

Кметът: Слънце и мащабни ремонти в Константиново!

 Facebook Кметът Иван Портних продължава инспекцията по плануваните поправки освен във варненските региони, само че и кметствата отвън града, видя Varna24.bg .

Ето какво показа градоначалникът в персоналния си профил във Facebook при визитата си в Константиново:

" В Константиново - слънце и огромни поправки! Обновяват се съществуващи улици, строят се нови улици и нови тротоари, нови стадиони и фитнес навън са построени за младите в учебния двор, следва обновяването на детските уреди в детската градина, укрепва се дерето и се построява нов мост.  Общата инвестиция възлиза на 2,5 млн. лв.. Продължаваме работа! "

Припомняме, че незабавно след наводнението през 2016 година Община Варна кандидатства пред комисията за обезпечаване на 2,5 млн. лева за цялостно възобновяване на инфраструктурата в селото. Това искане бе подновявано през 2017 и 2018 година Междувременно с общински сили и средства бе осъществена частична рехабилитация на улици в селото - ул. " Раковски “, " Пирин “, " Христо Ботев “ и " Велико Търново “. Всяка година е възлагано и почистването на дерето.  

Тази година Община Варна е планувала 2,5 млн. лева за възобновяване на уличната инфраструктура в Константиново, обезпечени посредством заем от финансова институция, като ремонтните действия стартираха през есента. Готови са и два нови плана - за създаване на местна пречиствателна станция за отпадъчни води и за създаване на канализационна мрежа на територията на селото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР