Фейсбук изригна срещу съветничката по проблемите на пътната безопасност в

...
Фейсбук изригна срещу съветничката по проблемите на пътната безопасност в
Коментари Харесай

Депутатка от ГЕРБ, изгубила дъщеричката си, изригна срещу Борисов

Фейсбук изригна против съветничката по проблемите на пътната сигурност в Министерство на вътрешните работи Калина Крумова. Стотици хора се възмутиха, че прелитащата от партия в партия дама е спечелила план за половин милион лв., сякаш с цел да обнови психотестовете за професионални водачи. Това откри инспекция на Фрог нюз. Възмущението е отправено непосредствено към премиера Бойко Борисов.

В края на май т. година стана ясно, че Крумова и още няколко дами от Българска академия на науките са спечелили европроект за 453 600 лева „ Целта е да се осъвременят употребяваните сега психически методики за оценка на психическата валидност на водачи, извършващи публичен транспорт на пасажери и товари и водачите, които краткотрайно са лишени или са изгубили дееспособност за ръководство на моторно транспортно средство, показват в известие на Институт за проучване на популацията и индивида при Българска академия на науките.

Тази вест безусловно взриви обществените мрежи. Сред възмутените е и депутатката от ГЕРБ Нели Петрова, който загуби дъщеричката си Лора при драматичен случай на пътя.

Ето какво написа тя:

Когато преди Коледа писах и приканих всички майки да се разграничат от Калина Крумова, през днешния ден думите ми се потвърдиха! Тя ще твори пътна сигурност за 500 000 лева Аз мисля, че има задоволително положителни специалисти в тази област и Калина Крумова не е индивида който е способен в тази сфера.

Ето и реакциите на други хора:

Божеее.....думи нямам... от на следващия ден поставям къса пола и токове и се разгласявам за специалист, височината я имам...

Как не Ви е позор господа ръководещи???

Как е допустимо да се дават 500 000 на хора със недоказани професионализъм и подозрително експертно мнение???

Нашите деца, мъже, родители и така нататък гният в земята, ние с години чакаме каузи, а вие подхвърляте пачки на журналистки...

Това е ПОЗОР господин Борисов!

Хайде отворете си очите най-сетне, 700 починали, а след тях доста разплакани очи. Майки, вдовици, сирачета...

Засрамете се!

Вече мисля, че е по-лесно за Вас да разширявате гробищата а не да се справяте с казуса.

Раздаване нашите пари на хора компрометирани и недоказани в региона на пътната сигурност.

ДО КОГА Г-Н БОРИСОВ??

Това е подигравка. Нямам думи да опиша какъв брой съм огорчена. Дават пари за нещо изцяло излишно, нещо, за което тези крави по този начин или другояче работейки в Българска академия на науките вземат пари.

Точно такива хора са отговорните за високата смъртност по пътищата, с това безспирно крадене и пилеене на пари. знаеш ли по-страшното от това да крадеш пари от личната ти страна е да ги пилееш напразно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР