Фейсбук > ИлюстрацияМомченцето е с тегло от 3, 350 килограма и

...
Фейсбук
> ИлюстрацияМомченцето е с тегло от 3, 350 килограма и
Коментари Харесай

Бебе 2000 проплака в АГ Болница – Варна навръх Стефановден

 Фейсбук > Илюстрация
Момченцето е с тегло от 3, 350 кг и дължина 49  сантиметра. Раждането е станало посредством Цезарово сечение, с помощта на медицинските грижи от целия екип (акушер-гинеколози, анестезиолози и неонатолози) щастливата майка и нейният дребен левент са добре, оповестиха от СБАГАЛ – Варна.

Екипа на болничното заведение се гордее  с постигнатото през 2019 година Благодарение на техните медицински грижи са издигнали в чин " мама “ и " тате “ толкоз доста нови родители! Посрещнаха техните дребни съкровища и бяха част от най-емоционалният миг във всяко семейство, а имено появяването на новия живот.

Реализираха се и доста професионални стремежи на екипа – реновицията на родилно поделение, гинекологично поделение, неонатологично поделение, предлагащи комфорт и уют, от които всяка бъдеща майка се нуждае. За да може да бъде приключен кръга от щастливи страсти, се откри нова зала за изписване, като се оферират на родилките услугите на фотограф, които да резервира момента от посрещането на новия член на фамилията, допълват от АГ-болница Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР