Фейсбук групата на левскарите Сектор Б“ отправи остри въпроси към

...
Фейсбук групата на левскарите Сектор Б“ отправи остри въпроси към
Коментари Харесай

И левскарска фен група с остри критики към Радостин Василев и Петков: Няма да се гаврите с „Левски“

Фейсбук групата на левскарите „ Сектор Б “ насочи остри въпроси към Кирил Петков и спрягания за предстоящ състезателен министър Радостин Василев. Василев е прочут като изтъкнат цесекар и някогашен правист на алените.

Публикуваме позицията им без редакция:

„ Искаме да попитаме “Руди ” Василев от позицията на какъв тъкмо ще го дава състезателен министър? Играл ли е в миналото нещо проведено? Ако е от позицията на правист, то да изясни за фалшименто търга за “Народна войска ” през 2016та? Да отговори също за какво предстоящ министър желае банкрут на най-големия клуб в страната? Това е повече от скандално. И да се дефинира да знаем - той министър на България ли ще е или министър на Литекс София? Така ли “продължаваме смяната ”  - като продължаваме лъжите че Литекс е ЦСКА? Така ли постановяваме нов морал? Великият правист да изясни по какъв начин тъкмо Литекс Ловеч е правоприемник на ЦСКА? Кое му е ЦСКА на ловешкото хибридче? Или когато става въпрос за Левски, Руди е правист и кардинален, а когато става въпрос за ловешкото ГМО, то не помни че е правист и че на Темида очите са завързани? Така ли счита да взима решения 4 години? Ако ще си продължаваме както до момента и в случай че Кирил Петков счита, че някой може да се гаври с Левски, то да си възвръща канадското поданство и да се готви да пали за Торонто, тъй като за последните 2 години публиката на Левски потвърди, че няма да си остави тима и ще направи всичко той да не банкрутира!

А наизлезлите от дупките си побъркани мишки като Георги Атанасов няма какво  да се разясняват. Пропаднал пияч и Държавна сигурност сътрудник. На такива в естествените страни не им се дава думата, само че ние сме абсурдистан и неслучайно Венци Стефанов е по медиите нонстоп. Ангел Домусчиев също е без коментар. Първо беше кардинален, не припознаваше, пишеше Литекс София с тире. После му взеха акредитацийката, скръцнаха му с микренски зъбки и обърна палачинката. Сега е гъзолизец и припознавач номер 1… лайнарщина!

Поздравления за клуба за точната и навременна позиция! Левски е време да стартира да си пази ползите и да не оставя всевъзможни човеци с ментални проблеми и заболели упоритости да се упражняват на негов тил! “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР