Фейсбук (Facebook) стартира Шопс (Shops) - услуга, която ще позволява

...
Фейсбук (Facebook) стартира Шопс (Shops) - услуга, която ще позволява
Коментари Харесай

Фейсбук предлага нова услуга за онлайн търговия

" Facebook " (Facebook) започва " Шопс " (Shops) - услуга, която ще разрешава на бизнеси да излагат и продават артикули на платформите на най-голямата обществена мрежа в света, сподели основният изпълнителен шеф Марк Зукърбърг, представен от Ройтерс.

" Мисля, че това е изключително значимо в този момент, тъй като доста дребни бизнеси се реалокират в онлайн пространството, с цел да се оправят с икономическите последствия от Covid-19 ", написа Зукърбърг в персоналния си профил във " Facebook ".

" Тъй като на хората им е казано да си стоят по домовете, на физическите магазини им е мъчно да останат отворени и милиони хора губят работата си ", добави той.

Зукърбърг сподели, че най-голямата обществена мрежа в света ще работи в съдействие за продуктови интеграции с " Шопифай " (Shopify) и седем други платформи за онлайн търговия.

Онлайн магазините ще бъдат налични през " Facebook " и " Инстаграм " (Instagram), ще има алтернатива за заплащане през платформите, а клиентите ще могат да споделят с търговците през " Уотсап " (WhatsApp) и " Месинджър " (Messenger).
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР