Фейсбук Една от най-големите български звезди е във Фермата! Мариус Куркински!,

...
Фейсбук
Една от най-големите български звезди е във Фермата! Мариус Куркински!,
Коментари Харесай

И жените влязоха във Фермата! Най-обсъждан обаче е колоритният пловдивчанин, двойник на Мариус Куркински!

 Фейсбук " Една от най-големите български звезди е във " Фермата "! Мариус Куркински! ", разгласи сензационно водещият на шоуто Иван, откакто в риалитито влязоха и мъжете, и дамите, а дворът се извърши със смехове.

Екранният сътрудник на Андрей ясно дочу в стопанството характерния тембър на известния артист, който мъчно може да бъде сгрешен. Оказа се обаче, че гласът не е на звездата Куркински, а на един от участниците - Костадин, който освен приказва тъкмо като Мариус, а и има същото внимателно лъчение.

Пловдивчанинът, който от години работи в международна хотелска верига в Лондон, е измежду най-екзотичните птици във " Фермата ". Въпреки че до момента е живял на пъпа на света, Коцето, както го назовават приятелите му, прегърна с възторг селската идилия. Всяка вечер той ревизира дали животните са по местата си, приказва с пуйките, гали козите и покорно почиства кравешкия обор.

Като мислене и правила Коцето се дефинира повече като западняк, в сравнение с като земляк. " Виждам смяна в България, само че всичко се случва доста постепенно. Дразни ме, че сме ленив народ и не съблюдаваме разпоредбите. Няма обединяване, в което всички да вървим дружно ", споделя той.

Костадин Шопов е на 40 години, от Пловдив, само че работи в Лондон като фронт офис управител в международна хотелска верига. Рядко се прибира в родината и изпитва потребност да усети още веднъж българското.

Коментарите за него във Facebook са много разнопосочни, защотно той несъмнено е друг и прави усещане на хората. Дали ще успее да завоюва формата - занапред следва да разберем!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР