Фейсът мощно прелива от статуси за пълен отказ от Биг

...
Фейсът мощно прелива от статуси за пълен отказ от Биг
Коментари Харесай

Разстрел! Лиляна Панделиева Закла Мира Добрева За Вип Брадър: Тя Е Там, За Да Го… На Мъжа Си!

„ Фейсът мощно прелива от статуси за цялостен отвод от Биг Брадър и мнения кой кого няма да гледа за нищо на света и в никакъв случай, в никакъв случай, в никакъв случай. Няма и думичка обаче за Фермата.

И в този момент аз се чудя: дали всички, които презират Брадъра са във фермата, само че не пишат, щото гледат или нея хептен па никой не я гледа.

Снощи аз следих и двете – целеустремено, умишлено и отговорно. Издържах „ борбите “ на двама момци от фермата, които трошиха сандък, мааха с секира, рязаха с трион, коваха пирони, млатиха се по пръстите – то с чук, тесла и гвоздей е някак неизбежно…

И най-после, за десерт, трябваше да дават отговор на (много елементарни) въпроси от българската история. И двамата не знаеха отговора на нито един от тях, само че единият позна на два пъти, а другия – единствено един път. И като познаят – забиват нож в дъска.

От брадъра видях влизането на двама участници: една тв водеща, която е там, с цел да го… на мъжа си и с концепцията, че целият свят би трябвало да види в нея изражението на всемирната добрина и великодушие. И един… гримьор.

Най-родолюбивото шоу във всички ефири на планетата Фермата, е единствено опит да не е Брадър, само че е тъкмо толкоз стойностно, колкото и другото. И ще продължа да ги поглеждам – тези формати са доста скъпо мерило за всичко. Което… никой от нас не е при никакви, но никакви условия “, разяснява иронично Лияна Панделиева.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР