Февруари ще бъде нещо повече от плодотворен месец!Месецът започва с

...
Февруари ще бъде нещо повече от плодотворен месец!Месецът започва с
Коментари Харесай

Предстои ни 2.2.22: Какво означава датата и защо двойките са символ на СИЛА

Февруари ще бъде освен това от плодотворен месец!

Месецът стартира с, което вкарва силата на новите начала и смяната, а единствено един ден по-късно, ще изживеем това, което някои назовават „ първия от последните три 222 дни на века “, които са 2 февруари 2022 година, 20 февруари 2022 година и 22 февруари 2022 година Да, вярно сте прочели. Това е краят на поредност от 222, почнала през 2000 година, с други основни години като 2002, 2020 и 2022 година Няма да забележим тази поредност още веднъж до 2/2/2222.

Но какво е смисъла на тези числа въпреки всичко и за какво са толкоз значими?

В нумерологията последователността от идентични цифри постоянно се назовава благ цифри. Също по този начин, цифрата 2 в нумерологията препраща към силата на дуалността, партньорството, връзката и салдото. Основните уроци при работа с цифрата 2 нормално са съсредоточени към компромис, приемане, съчувствие, съдействие и естетика.

Когато 2 е в поредност, както е в 222, тази сила е свръхзаредена. Двойката ви приканва да подхождате към живота с повече съчувствие, да търсите по-добър баланс, да работите в съдействие с другите, да търсите партньорство, когато можете, и да се стремите към естетика.
Всъщност, като се замислим за последните 22 години, толкоз доста от тези тематики са правилни. Това е изключително правилно, когато става въпрос за 2020 година! Няма метод да преживеем последните две години без съчувствие и съдействие. Толкова огромна част от нашия свят се промени, изключително методите, по които взаимодействаме с другите.

Но изненадите на февруари не стопират до тук. Тази година означаваме и следващото завръщане на Плутон на 20.02.2022 година, което съответствува с втория 222 ден от месеца. Когато Плутон – господарят на заличаването, трансформацията и силата – направи завръщане (което лишава почти 247 години), субектът, към който е ориентиран (в този случай САЩ) има опция да се освободи от архаични системи и структури, които към този момент не служат за облагодетелстване на масите, тъй че всеки субект, обвързван с това, да може да максимизира капацитета на своята душа.

Ако погледнем към по-старите страни за някакви образци, е доста елементарно да се заключи, че през това време са настъпили огромни промени и промяна на властта. Завръщането на Плутон във Франция и Русия отбелязва гибелта на Наполеон и Сталин. Испанският деспот Франсиско Франко се отхвърли от властта по време на последното завръщане на Плутон. Някои даже настояват, че последното завръщане на Плутон в Обединеното кралство съответствува с тяхното импровизирано отпадане от статута на международен водач.

За благополучие, хубавото на смяната и трансформацията е... смяна и промяна. Колкото и мъчително да е да видиш неуспеха, необикновено мощно е да можеш да видиш капацитета. Това прави 222 дните толкоз дълбоки!

Тези три 222 дни ни служат като увещание. Да знаем, че без значение какво се случва в нашия свят, ние сме във време на съдействие, съчувствие, дуалност и естетика, в случай че решим да въплатим тези качества. Така че, изберете да употребявате последните дни с тази магическа сила като портал, с цел да насочите цялата обич и вяра, които можете. Първо към себе си, а по-късно и към другите.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР