Февруари ще бъде изключително вълнуващ за абонатите на Xplore TV.

...
Февруари ще бъде изключително вълнуващ за абонатите на Xplore TV.
Коментари Харесай

Феноменът „Дюн“, семейство Адамс и вълнуващ трилър очакват абонатите на Xplore TV през февруари

Февруари ще бъде извънредно трогателен за клиентите на Xplore TV. A1 Видеотека ще предложи на феновете голям брой заглавия, измежду които изпъкват международният фентъзи феномен „ Дюн “, обичаният на цялото семейство „ Семейство Адамс 2 “ и мистичният трилър „ В клопката на времето “.  

Феновете на фантастичните жанрове са добре осведомени с книгите от поредицата „ Дюн “. Най-новата екранизация на част от международния книжовен феномен беше измежду най-очакваните заглавия в последните месеци и не разочарова отдадените почитатели на жанра. Филмът споделя за комплицираната и оплетена в битки за власт галактика на бъдещето, където индивидите са забранили технологиите, свързани с изкуствения разсъдък, и са намерили забавни способи за напредък без тях. Главният воин Пол, правоприемник на благородническата династия Артеиди, се развива в този свят, до момента в който фамилията му се пробва да овладее дадена им от висшия държател планета. На нея се добива най-ценният запас на тази галактика - „ подправката “, която е неповторимо вещество, удължаващо човешкия живот и осигуряващо междузвездно пътешестване. Режисьор на кино лентата е Дени Вилньов, а за музиката е виновен великият Ханс Цимер, който взе „ Златен глобус “ за работата си по „ Дюн “ преди по-малко от месец.  

Сгъваем екран, изобретателен дизайн, фотоси със 100х доближаване ще радват феновете на смарт телефоните на Huawei
Още при започване на годината Huawei прави мощна поръчка с новите смарт телефони Huawei P50 Pro и P50 Pocket. Флагманите от новата P50 серия впе...
Прочети повече
За феновете на анимациите в селекцията на А1 Видеотека добра опция за превозване на прелестно време пред ТВ екрана е „ Семейство Адамс 2 “. Във кино лентата виждаме познатите на всички Мортиша и Гомес, които са обезпокоени от обстоятелството, че техните деца към този момент са пораснали и имат все по-малко предпочитание да прекарват време с тях. За да възобновят връзката сред поколенията, двамата вземат решение да съберат всички членове на фамилията в остарелия кемпер и да поемат на една особена фамилна почивка. Филмът се предлага във видеотеката на Xplore TV, озвучен на български език, което го прави наличен и за по-малките членове на фамилията.  


Мистерията „ В клопката на времето “ предлага на клиентите на Xplore TV представление, което ще ги държи напрегнат до самия край. Филмът споделя историята на младо семейство, което се насочва на странствуване към уединен тропически плаж. С времето излиза наяве обаче, че райското кътче крие ужасяваща загадка. Всичко, което се намира на плажа, остарява неимоверно бързо, а целият живот на един човек се редуцира до единствено един ден. Героите стартират борба с този капан на времето и не е ясно дали някой от тях въобще ще успее да се измъкне жив.  

А1 Видеотека предлага на клиентите на Xplore TV над 20 000 заглавия на филми и сериали и дава опция феновете да се насладят на хитови продукции в дома си против налична такса. С помощта на AI рекомендации, интерактивната телевизионна платформа Xplore TV „ запомня “ желанията на феновете и с времето се „ научава “ да им предлага подобаващи за техния усет заглавия.

 
Служителите на А1 събраха съвсем 50 000 лв. за девет обществени дела
Средствата, дарени от чиновници на А1, доближиха 49 963 лв. през 2021 година. А1 поддържа дарителството на работното място от 2003 го...
Прочети повече
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР