Февруари е вече тук! Нека заедно разберем какво очаква в

...
Февруари е вече тук! Нека заедно разберем какво очаква в
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Любовни трепети за Телец и Скорпион

Февруари е към този момент тук! Нека дружно разберем какво чака в идващите няколко дни всяка една от зодиите и кой ще пожъне най-вече триумфи в любовта:

 
Овен
Вие, Овни, при започване на седмицата не е изключено да предизвикате спор с колегата или с непосредствен до сърцето ви човек. Добре е да не сте прекомерно нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия.

След четвъртък огромна част от вас ще съумеят да отделят време на фамилията и околните си хора. Много е евентуално да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни опити.
Телец
Вас, Телци, ви чака една много раздвижена в любовен проект седмица.

Свободните от вас ще се натъкнат на човек, който мощно да ги впечатли, до момента в който заетите ще съумеят да изкарат ползотворно време с най-близкия до тях човек.

Пазете се от неточности поради недовиждане в работата ви и при попълването и подаването на документи.
Близнаци
Вие, Близнаци, ще сте малко отнесени при започване на седмицата. Много е евентуално да имате потребност от отмора и е добре да намерите време да се поглезите и отпуснете, с цел да не трупате ненужно напрежение.

След четвъртък ще съумеете да извършите мощно усещане на значим за вас човек и ще получите от дълго време чакана покана или самопризнание от него.
Рак
Вие, Раци, не е изключено да предприемете къси пътувания при започване на седмицата. Възможни са компликации със средствата ви за връзка и превоз.

След четвъртък ще съумеете да се насладите на едни положителни връзки със заобикалящите.

Някои от вас ще поддържат връзка с чужденци, ще се занимават с правни или с метафизичен въпроси.
Лъв
Голяма част от вас, Лъвове, ще са извънредно общителни при започване на седмицата. Възможно е да срещнете забавни хора, с които да разговаряте на значими за вас тематики и да се позабавлявате. Не е изключено с някои от тях да заформите трайни другарства.

След четвъртък ще прекарате много време с околните си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни действия, други ще закупят артикули за дома си.
Дева
Вие, Деви, ще сте работливи и професионално ангажирани при започване на седмицата. Много е евентуално да пожънете огромни триумфи и да сключите значими контракти или покупко-продажби.

След четвъртък ще отделите внимание на непосредствен другар или ваше занимание.

Постарайте се да сте оптимално консенсусни и дружелюбни към непознатите потребности. По този метод най-лесно ще намерите салдото в връзките си с oстаналите.
Везни
Вие, Везни, ще сте харизматични и общителни и много елементарно ще намирате общ език с противоположния пол. Възможно е да получите изненадващи позвънявания или известия.

След четвъртък ще се фокусирате върху служебните си задължения. Много е евентуално да ви изникнат забавни професионални оферти, които да ви подбуден да стартирате бъдещи планове.
Скорпион
Вие, Скорпиони, ще си имате задължения с член от вашето семейство при започване на седмицата. Някои от вас ще се занимаят с имотни или наследствени въпроси, а други ще се срещнат с от дълго време забравени родственици.

След четвъртък ще имате опция да се отдадете на ваше занимание или забавление. Ще сте чаровни и общителни и ще съумеете да впечатлите човек, който харесвате с чара и остроумието си.
Стрелец
Вие, Стрелци, ще бъдете рисковано настроени и любопитни при започване на седмицата. Не е изключено да пътувате, спортувате или да се отдадете на ваше занимание.

След четвъртък е добре да не влизате в непотребни спорове и да не се разправяте със заобикалящите за незначителни неща.

Бъдете внимателни със средствата си за връзка и превоз и подхождайте отговорно към тях.
Козирог
Вие, Козирози, е евентуално да спечелите спомагателни средства или да получите забавени заплащания при започване на седмицата.

След четвъртък не е изключено да получите значими колета, позвънявания или известия.

Внимавайте на кого какво казвате, с цел да не нагрубите някого несъзнателно или да споделите повече информация, в сравнение с е нужна.
Водолей
Вас, Водолеи, ви чака ново начало през седмицата, което ще е очевидно за близките. Някои от вас ще трансформират визията или имиджа си, други ще обявяват връзка, трети ще започват професионални планове.

След четвъртък ще съумеете да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите задоволително внимание на околните си хора и да ги поглезите.
Риби
Вие, Риби ще сте ангажирани да градите добър имидж и престиж при започване на седмицата. Възможно е да обогатявате опита си отмятайки неотложни задания и общувайки с значими за израстването ви хора.

След четвъртък е евентуално да получите забавни професионални оферти.

Също по този начин не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на забавен спорт или процедура, да измененията визията си.

 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР