Февруари 2021 година ще бъде един от най-хубавите във финансов

...
Февруари 2021 година ще бъде един от най-хубавите във финансов
Коментари Харесай

Любов и пари през февруари според астролога Павел Глоба

Февруари 2021 година ще бъде един от най-хубавите във финансов проект месеци през тази година. Причината са удобните взаимоотношения на планетите по време на него. Целият месец ще се ръководи основно от съответствува на две позитивни планети - Юпитер и Венера.

Както знаете, Венера в астрологията е знак на парите, която обаче не ни дава единствено финансови триумфи, само че и внася обич и естетика в живота ни, написа jenata.blitz.bg.

Юпитер въпреки това подарява живота ни с шанс. Съюзът и съвпадът сред тези две планети дава обещание съществени парични приходи за няколко зодии. Гарантирана им е и естетика в любовта, намиране на половинка или задълбочаване на връзката със сегашната. Енергийният връх на този аспект ще бъде в средата на февруари и има 7 зодии, които ще усетят тази връзка сред двете планети. Става въпрос за Водолей, Близнаци, Везни, Овен, Стрелец, Дева и Рак.

Козирозите също могат да разчитат на огромни финансови приходи, тъй като Водолеят при тях е във втори дом, който дава отговор точно за финансите.

Друго прелестно събитие през февруари е аспектът " Портата на Пепеляшка ", образуват от взаимоотношението сред Венера и Хирон. Името на този аспект приказва единствено по себе си, че точно тогава ще можем да срещнем нашия принц, който да ни издигне в обществен и веществен проект.

Този аспект носи също по този начин непредвидени финансови приходи и триумфи на работното място. Смята се, че Хирон дава ключовете за даровете на Венера, а тя е обич, естетика и пари.

Той ще е годен през първите две седмици на февруари. По това време е доста значимо да сме деликатни с хората, които влизат в живота ни и с които поддържаме връзка най-вече. Тази връзка ще бъде изключително мощна за Водолей, Овен и Стрелец. А Меркурий е назадничав в края на месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР