Фестивален и конгресен центърбул. Сливница N20 коментара за Фестивален и

...
Фестивален и конгресен центърбул. Сливница N20 коментара за Фестивален и
Коментари Харесай

Представят във Варна новата суперпродукция Ханът и империята“

  Фестивален и конгресен центърбул. " Сливница " N2

0 коментара за Фестивален и конгресен център Тук има:     Новата суперпродукция на режисьора акад. Людмил Стайков, цифрова версия по знаменитатата трилогия " Хан Аспарух “, ще бъде показана за първи път на открита изключителна прожекция в страната на 14 януари 2020 от 19.00 часа във Фестивалния сложен център във Варна. Филмът се демонстрира неслучайно за първи път  именно във Варна,  след двете закрити прожекции в Дома на киното и Българска академия на науките в София. Мащабното платно се среща с публиката в  морската ни столица десетилетия слуд триумфа на трилогията " Хан Аспарух “. Навремето шестчасовата суперпродукция получи премията на феновете и " Златна роза “ на Варненския кинофестивал. Изцяло актуализирания филм, в който са съхранени истинските подиуми, в този момент е с времетраене 2 часа и 20 минути. Известно е, че скъсен вид на трилогията в предишното се появи и като холивудска продукция.  

Във кино лентата феновете ще видят актьорите - митове  Стойко Пеев, Антоний Генов, Васил Михайлов, Аня Пенчева, Ваня Цветкова,  Йосиф Сърчаджиев, Богомил Симеонов, Джоко Росич, Петър Слабаков и други

" Иска ми се да имам вяра, че филмът " Ханът и империята “ ще впечатли и развълнува фенове от всички възрасти със забележителните актьорски превъплъщения, с грандиозните, необикновени за българското кино всеобщи подиуми и епични борби, с трагизма, саможертвата и лишенията на основния воин по пътя към заветната му цел и не на последно място - с очевидните асоциации и заключения, които поражда далечната ера за нашето съвремие. Бях доста разчувствуван, че този филм направи една самобитна връзка сред поколението създатели, основали истинската версия и новото потомство кинематографисти, които със същата безрезервност и неспокойствие, вложиха цялото си сърце, в името на скъпата за всеки българин тематика “, споделя режисьорът на Людмил Стайков.

“Ханът и империята “ е създаден  с нова драматургична  конструкция, нова музика, с присъединяване на известни композитори  и  звукови резултати, показани в сараунд среда. Изображението е цифровизирано в 4К  и дава отговор на най-взискателните международни критерии за кино разпространяване. Филмът е осъществен от компанията " Доли Медия Студио “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР