Фестивалът за екстремни спортове и активен начин на живот Kongur

...
Фестивалът за екстремни спортове и активен начин на живот Kongur
Коментари Харесай

Kongur Air Fest предлага полет с парапланер над Беласица

Фестивалът за рискови спортове и деен метод на живот Kongur Air Fest чака феновете на високия адреналин. Събитието, което се провежда за трети път, ще се организира сред 29 юни и 1 юли на поляната пред х. " Беласица ".

Всеки искащ може да се запише за полет с парапланер от връх Конгур (2000 м). Програмата включва семинар за парапланеристи по крос-кънтри (прелетно летене) и акробатично хвърчене (въздушни фигури) с професионалните състезатели Веселин Овчаров и Ясен Славов.

Едно от основните занимания в събитието ще бъде посрещането на изгрева на 1 юли с нощно нанагорнище на връх Конгур.

През трите дни ще се организира колоездачно съревнование, като жури ще прави оценка триковете на участниците. Победителят ще получи премия от 500 лв., а входната такса е 60 лв..

Организаторите приканват искащите за полет с парапланер да побързат със записването поради бързото запълване на местата. Цената е 180 лв., в които е включен превоз и видео. Полет по време на изгрева на 1 юли ще коства 230 лв..

 Kongur Air Fest предлага полет с парапланер над Беласица
© 360mag.bg

Програмата ще включва сесия по хатха йога - класическа йога система, включваща дихателни и физически извършения, подобаващи за практикуващи от всякаква възраст, без значение от физическата им подготовка и двигателна просвета.

Събитието ще показа също аюрведична кухна (свеждане до няколко елементарни правилото на хранене), слаклайниниг (динамичен метод за трениране на салдото, тялото и мозъка по плоска лента) и кендама (жонгльорски прийом с опция за трикове).

Тридневен пропуск до дейностите на фестивала ще коства 45 лв.. Колоездачното съревнование, полетът и семинарът по парапланеризъм се заплащат настрана.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР