Фестивалът SOFIA METAL FEST, който ще се състои на 14

...
Фестивалът SOFIA METAL FEST, който ще се състои на 14
Коментари Харесай

Фестивалът SOFIA METAL FEST ще се проведе на 14 май на откритата сцена АРЕНА СОФИЯ |

Фестивалът SOFIA METAL FEST , който ще се състои на 14 май тази година ще се организира на откритата сцена АРЕНА СОФИЯ , столичен Колодрум в Борисова градина, вместо в столичния клуб Joy Station. Промяната се постанова заради покачвания интерес към събитието и преимуществата, които новата локация предлага – по-голяма повърхност, открити питейни заведения с храни и питиета, комфортен градски превоз и откритото небе с цялото си обаяние, без значение от времето.

На това издание на SOFIA METAL FEST ще забележим страхотните MOONSPELL, DARK TRANQUILLITY, ENSIFERUM, PYOGENESIS и родните GWENDYDD .

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Office 1 Superstore, Usit Colours, бензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи, касите на Фаст Пей (Fast Pay) и други. Електронните версии на билетите не е належащо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани непосредствено на телефон. Издадените билети важат без презаверка за новото място!

След Великденските празници следва смяна в цената на билетите!

Децата до 7 години, в това число, ще влизат гратис! Всички почитатели под 18 години ще бъдат допускани единствено с пълновръстен компаньон и попълнена от него декларация. Пълнолетен компаньон е всеки родител, аставник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки компаньон на малолетни или малолетни лица под 18 годишна възраст би трябвало да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Организатор на събитието е BGTSC . То ще се организира според условията на Министерство на здравеопазването към дата 14 май 2022 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР