Фестивалът Пампорово се завръща за трета поредна година. И тази

...
Фестивалът Пампорово се завръща за трета поредна година. И тази
Коментари Харесай

Преслава забива на фестивал в Пампорово

Фестивалът Пампорово се завръща за трета поредна година. И тази зима обичаната празненство дестинация на всички студенти ще бъде в ски курорта ни. От организацията дават обещание, че тази година Шатрата ще е по-голяма от всичко забелязано досега. След супер сполучливите празненства предходната година, уредниците от Event Academy ще подарят на гостите си най -добрия тон в света, който ще се сложи от STAGEMASTERS.

По традиция празненства ще бъдат на 7-ми и 8-ми декември, като двете вечери ще са подвластни на разнообразни тематични празненства. На 7-ми е хип-хоп вечер и за всички присъстващи ще пеят Гери- Никол и Вирго. С голямо неспокойствие от страна на почитателите се чака и присъединяване на рап легендата 100 Кила, който за пръв път ще стъпи на сцената на фестивала. Явор Янакиев- Килата е един от любимците на българската сцена и той самият показа, че чака с неспокойствие срещата си с всички студенти.

На 8-ми купонът продължава с фолк празненство, в което присъединяване ще вземат едни от най-обичаните родни изпълнители- любимецът на голям брой девойки Галин, както и сексапилната му колежка Камелия, която се чака и този път да притегли вниманието към себе си, измисляйки нетрадиционен тоалет за присъединяване си. Гвоздеят на вечерта пък е фолк дивата Преслава, която също ще направи своя прощъпулник на сцената на Шатрата.

В момента изпълнителката е най-желана за участия у нас, изключително след издаването на албума си „ да гори в обич “, който се радва на голям интерес от страна на почитателите на фолка. „ Обещаваме едно още по-добро преживяване за всички, които повярваха в нас. Тази година магията на фестивала ще е по- огромна от всеки път “, обявиха Борис Денински и Петър Стоичков от Event Academy и допълниха: „ Важно е да кажем, че за пръв път студентите ще могат да се записват онлайн без да вървят в офиси на уеб страницата 8MI.BG.

Ще пуснем 20 хубавици, които ще раздадат над 40 000 предложения на студентите в 20 университета в България. Местата са лимитирани “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР