Фестивалът на изкуствата Бадемови приказки ще бъде открит в неделя

...
Фестивалът на изкуствата Бадемови приказки ще бъде открит в неделя
Коментари Харесай

Трио Soulmate открива Фестивала на изкуствата в Ивайловград

Фестивалът на изкуствата „ Бадемови приказки ” ще бъде открит в неделя със специфичното присъединяване на балет „ Mюзикхолен спектакъл Пловдив ” и трио Soulmate. Грациите ще се показват пред публиката от 20 ч. на площад “Тракия ”.

На идващия ден ще има „ Бадемови занимания ” – песни, танци и игри с аниматор Алина. Малчуганите са поканени в детския център навън „ Детство мое ” от 10 часа. Същият ден ще се организира и концерт на клуб “Viva la musica ” и камерна групировка „ Армира ” към читалище „ Пробуда 1914 ”. Музикалното събитие ще бъде отдадено на норвежкия композитор Едвард Григ. Любителите на хубавата музика ще имат шанса да се насладят от 18 ч. на концерта. Той ще се организира в дребната зала на читалището. Във вторник ще бъде проведена артработилничка „ Детска планета ” с началник Христина Тонева. Малчуганите ще изработят декорация и картички и ще рисуват картини по случай Празника на бадемите. Техните произведения ще бъдат изложени също във фоайето на културната институция, а направените произведения ще се употребяват в украсата на мероприятията по време на фестивала. Мъниците ще творят в детския център навън „ Детство мое ”.

На 24 май е тържественото честване на Деня на славянската книжовност и на българската култура и просвета. В двора на учебно заведение “Христо Ботев ” ще има дефиле на зрелостниците. Това са единствено част от деянията, готови от общината за своите поданици.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР