Фестивал в куфар започва от днес в Свиленград по повод

...
Фестивал в куфар започва от днес в Свиленград по повод
Коментари Харесай

„Фестивал в куфар“ започва в Свиленград

„ Фестивал в куфар ” стартира от през днешния ден в Свиленград във връзка идния на 5 октомври празник на града и продължава до 25 септември. Организатори са общината и локалният клон на Фондация " Музикална юноша " с креативен шеф маестро Кирил Търпов.

От 18.30 ч. през днешния ден в общинската библиотека фестивалната стратегия ще бъде открита с показване на младия стихотворец Владислав Ивов и най-новата му книга със заглавие „ Спомени ".

В Деня на независимостта 22 септември, от 10 ч., огромната зала на свиленградската администрация ще се трансформира в „ Театрална работилница “ с доктор Антоанета Петрова – учител в Департамент „ Театър ” на Нов български университет.

В залата на Хорова школа-Свиленград на бул.„ България “26, ет. 2 Майсторски клас по поп и джаз пеене ще организира доктор Илиян Парасков, учител в Департамент „ Музика ”.

От 19 ч., също на 22 септември, на откритата сцена пред свиленградската библиотека, Университетският спектакъл на Нов български университет ще показа постановката „ PLАYBACK ”.

Свиленградският „ Фестивал в куфар “ приключва на 25 септември, от 19 ч., на откритата сцена пред библиотеката с поп и джаз-концерт на младия артист Ясен Неделчев „ Музиката е фантазии, музиката е обич ”.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР