Фестивал на семейството ще събере деца, родители и възрастни, а

...
Фестивал на семейството ще събере деца, родители и възрастни, а
Коментари Харесай

Фестивал на семейството в Полски извор сплотява вярващите

Фестивал на фамилията ще събере деца, родители и възрастни, а дружно с тях ипоп реализатори, артисти, влогъри, музиканти, началник готвачи и фолклорни артисти в огромна следобедна веселба в Полски извор, община Камено.

Събитието е26 ноември. А гостите ще могат да се насладят на вкусна храна, истински коктейли, музика онлайн, аниматори и танци измежду артистична украса навън.

Организаторите - жителите на селото и Общината се надяватда се сътвори другарска връзка измежду общността на живописното населено място, където живеят млади фамилии и възрастни хора. И да покаже, че селото едом за доста хора с бъдеще.

Фестивалът на фамилии ще бъде придружен и откампания, подкрепена от православната черква за довеждане докрай на постройката към храм „ Света Петка “ в Полски извор, която е трябвало да послужи за обредна църковна столова. Строежът й е почнал преди близо 10 години благодарение на локални земеделци. Но за жал на този стадий не е приключена. Според отец Емилиян от църковното настоятелство към храма, концепцията е това да е място за сватби, кръщенета, събиране на миряните за огромни празници… В момента постройката е на недодялан градеж, само че уредниците на фестивала имат вяра, че с Божията помощ и с благородните дарения освен по време на събитието, а и през идната година, трапезарията към храма може да бъде приключена.

В 14 часа в храм Света Петка ще бъде обслужен Тържествен водосвет във връзка Деня на християнското семейство ”, споделят уредниците.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР