Феромон партита са най-новата тенденция в света на запознанствата. Те

...
Феромон партита са най-новата тенденция в света на запознанствата. Те
Коментари Харесай

Феромон партита позволяват да надушите идеалния партньор

Феромон празненства са най-новата наклонност в света на запознанствата. Те дават опция на млади мъже и дами безусловно да надушат бъдещата си половинка. Вместо да се срещат лице в лице, участниците просто обикалят и душат торби с  облекла, носени от евентуален сътрудник. Когато миризмата наподобява “правилна ” е време да се срещнат, написа Oddity Central.

Условието за присъединяване е да се съгласите да носите една и съща памучна тениска три нощи подред, без да употребявате дезодорант или парфюм. После слагате тениската в номерирана транспарантна найлонова торбичка и я занасяте на указаното място за среща.

Виж още: 16 невероятни обстоятелството за човешкото тяло

След това на инцидентен принцип взимате облекла, принадлежащи на противоположния пол - розови етикети за дами и наследник за мъже - до момента в който не намерите миризма, която ви харесва. Снимате се, държейки номерираната торбичка - всички изображения се проектират на стена - и се срещате с лицето на вашите “миризливи ” фантазии!

Идеята за сходни запознанства  бе показана за първи път в Съединени американски щати, само че в този момент се популяризира и в други огромни градове по целия свят. Концепцията за намиране на сътрудник само по миризмата му е въодушевена от опит, извършен през 1995 година от швейцарския академик Клаус Ведекинд.

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР