Фернандо Алонсо избягва въпроси относно потенциална смяна на Red Bull

...
Фернандо Алонсо избягва въпроси относно потенциална смяна на Red Bull
Коментари Харесай

Фернандо Алонсо избягва въпроса за присъединяване към Red Bull преди Гран при на Австралия

Фернандо Алонсо заобикаля въпроси по отношение на евентуална промяна на Red Bull - само че призна, че ще " потърси другаде ", в случай че не може да се споразумее за удължение с Aston Martin.

Испанецът е благополучен, откогато се причисли към сегашния си тим преди предишния сезон. Това беше една от най-пълноценните акции в дългата му кариера във Формула 1, донесе осем класирания на подиума - макар че той остава без победа в съревнование повече от десетилетие.

Тази година той ще навърши 43 години, само че към момента таи упоритостта да се върне на най-високото ходило на подиума. И като се има поради представянето му, откогато се причисли към Астън Мартин, най-хубавите тимове, способни да обезпечат кола, която може да му помогне да направи това, обърнаха внимание.

Алонсо е свързван с прекосяване към Ред Бул, който има решение да оправи бъдещето на Серхио Перес. Мексиканецът влезе в сезона, борейки се за своето място, само че стартира добре с едно след друго второ място, с цел да стартира акцията.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР