Fern Britton влезе в къщата на Celebrity Big Brother, подготвена

...
Fern Britton влезе в къщата на Celebrity Big Brother, подготвена
Коментари Харесай

Планът на Celebrity Big Brother на Fern Britton е разкрит, тъй като тя е обявена за завръщане през деня на ITV

Fern Britton влезе в къщата на Celebrity Big Brother, готова за шоуто на ITV, с цел да възобнови телевизионната си кариера, разкри PR специалист.

66-годишната телевизионна водеща се концентрира върху кариерата си на създател на бестселъри през последните години, след напускането й от This Morning през 2009 година, само че се приказва, че престоят на Fern в риалити малкия екран може да е началото на офертата на звездата с цел да се върнем на нашите екрани на цялостен работен ден.

Фърн разкри тайната си позиция по отношение на някогашния съ-водещ и дълготраен зложелател Филип Скофийлд пред Mirror преди да влезе в фамозната къща в понеделник вечер и сподели на домакините Ей Джей Одуду и Уил Бест, че има " видях някои ужасни неща " по време на шоуто за пускане онлайн.

По-малко от 24 часа откакто Фърн стъпи в къщата на Celebrity Big Brother, към този момент се носят клюки по отношение на това, което чака водещия, трансформирал се в публицист, откакто сериалът завърши - като някои даже дават препоръки на майката -четири, з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР