Фермерите в Обединеното кралство трябваше да следват така наречените правила

...
Фермерите в Обединеното кралство трябваше да следват така наречените правила
Коментари Харесай

Страхове от замърсяване на реките, тъй като Обединеното кралство се отказва от правилата на ЕС за земеделие след Brexit

Фермерите в Обединеното кралство трябваше да следват по този начин наречените правила за кръстосано съблюдаване според Общата селскостопанска политика на Европейски Съюз и макар че доста от наредбите съществуват в английското законодателство, има три основни пропуща.

Когато разпоредбите на Европейски Съюз изтекат при започване на 2024 година, предписание, което принуждава фермерите да основават буферни линии, с цел да отделят земеделската земя от водните тела, като по този метод понижават риска от оттичане, ще към този момент не се ползват, рапортувах.

Правилата за попречване на ерозията на почвата също ще бъдат разводнени, до момента в който живите плетове ще бъдат застрашени, се прибавя.

Активистите споделиха, че без разпоредбите да са налице, фермерите биха могли да се занимават със земеделие по метод, който е по-вреден за околната среда.

„ Като се има поради, че към този момент сме в доста неприятна обстановка, за какво губим неща… имаме този голям проблем с водата качество, само че се отдръпваме от позицията, в която се намираме, което е извънредно “, ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР