Фермери блокираха центъра на Брюксел в знак на протест. Те

...
Фермери блокираха центъра на Брюксел в знак на протест. Те
Коментари Харесай

Фермерски протест блокира центъра на Брюксел

Фермери блокираха центъра на Брюксел в символ на митинг. Те упорстват за дейности от страна на Европейски Съюз по въпроси, вариращи от евтини цени в супермаркетите до съглашения за свободна търговия, оповестява Ройтерс.

Около 100 трактора бяха паркирани наоколо до институциите на Европейския съюз тази заран . Пътят, водещ от квартала на Европейски Съюз към центъра на Брюксел, беше задръстен от колони от трактори.

Полицията отдели регион към постройките на Европейски Съюз, където министрите на земеделието на държавите-членки на Европейски Съюз дойдоха, с цел да обсъдят какво повече могат да създадат, с цел да отговорят на настояванията на фермерите.

Земеделски производители в цяла Европа проведоха, с цел да покажат проблемите, на които секторът е изложен.

Според Асоциацията на фермерите European Coordination Via Campesina Европейски Съюз към момента не е направил задоволително, с цел да се оправи с икономическия напън. Земеделците упорстват за гарантиране на обективни цени за изкупване на продукцията им и преустановяване на споразуменията за свободна търговия, които водят до по-евтин импорт от други страни.
 Гневни фермери с летящи яйца и барикади отстояват настояванията си в Брюксел
Гневни фермери с летящи яйца и барикади отстояват настояванията си в Брюксел

Главни пътни артерии в Брюксел бяха блокирани от към 1000 трактора
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР