Фермерът на седмицата Марина предопредели първия женски дуел във Фермата,

...
Фермерът на седмицата Марина предопредели първия женски дуел във Фермата,
Коментари Харесай

Женско отмъщение във Фермата. Кои дами влизат в битка?

Фермерът на седмицата Марина предопредели първия женски двубой във " Фермата ", откакто избра да изпрати в борба македонката Диана, вместо другия аргатин Калоян.

Според Диана аргументите да бъде посочена за първи дуелист са персонални, макар че чеченката отхвърли решението й да е резултат от изнервените връзки сред двете в последната седмица. Марина обоснова избора си с това, че македонката е колоритна персона и може да се впише във всяка обстановка.

Снощи стана ясно въпреки всичко, че точно женско възмездие е в основата на избора на фермера на седмицата за първи дуелист. Нежната война сред двете стартира още когато Марина разгласи разпоредбите си, които се оказаха близки до казармения ред. Македонката се ядоса за това, че не може да приказва на масата поради възбраната на чеченката. Конфликтът продължи със скандал, че Диана се скатава и спи, до момента в който другите работят.

Според Марина Диана се държи надменно, тъй като е млада.

Македонката избра да се изправи на двубой против амбициозната Ивона и дефинира това за логически избор. До този миг Ивона пробва да се наложи измежду участниците като умна и начетена млада жена, която към този момент е разучила Алманаха радикално.
Според Диана мисълта на студентката по философия тече като бръснач, само че знанията на Ивона са единствено на доктрина и тя демонстрира темперамент на човек, който умее добре да се нагажда. Ивона от своя страна разяснява, че точно нейната адаптивност й е помогнала да оцелее в живота и я е предпазила от проблеми.

" Понеже видях, че останалите участници също се нервират от метода й на изложение и философстване, взех решение да й дам късмет да покаже какво може на арената. Мисля, че играта ще бъде лесна за мен и ще я разбия ", закани се Диана.

Ивона пък призна, че е очаквала да я изберат за втори дуелист и знае, че борбата ще е сложна, само че е подготвена да изиграе всички нужни функции, с цел да стигне до край

Източник: dnes.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР