Фермер каза, че би предпочел да умре в затвора“, отколкото

...
Фермер каза, че би предпочел да умре в затвора“, отколкото
Коментари Харесай

Фермер би „по-скоро умрял в затвора“, отколкото да плати глоба за събарянето на стена, която е построил

Фермер сподели, че би предпочел „ да почине в пандиза “, в сравнение с да заплаща санкции за събарянето на стена, която самичък е построил повече от 40 преди години.

Рон Найт сподели, че е прекарал шест години в „ жив призрачен сън “, откогато е получил уведомление за наложително осъществяване от Съвета на Съмърсет за унищожаване на част от бетонна стена, с цел да разреши достъп до земята му.

88-годишният самичък построи стената през 1973 година, само че когато смъкна част от нея през 2017 година, му споделиха, че е „ историческа “, в предпазена зона и се нуждае от позволение за градеж.

Той пропусна крайния период за обжалване и по какъв начин в този момент се яви в съда четири пъти, натрупвайки хиляди лири санкции, които съгласно него не може да си разреши да заплати.

През октомври Найт беше казано от съди, че ще бъде изправен пред 45 дни затвор, в случай че не възвърне стената и не заплати всички санкции.

Но пенсионерът, който сподели, че молбите му не са били чути, сподели, че би предпочел да бъде затворен, „ в случай че е последното нещо, което прави ", отколк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР