Фермата едва започна, а зрителите на Би Ти Ви вече

...
Фермата едва започна, а зрителите на Би Ти Ви вече
Коментари Харесай

Любов припламна във Фермата, зрителите чакат развръзката

„ Фермата ” едвам стартира, а феновете на Би Ти Ви към този момент видяха да припламват първи любовни искри.

Уви, останаха си такива, тъй като бай Ангел от село Караджалово претърпя съкрушителна загуба на Арената от Финци. Така че любовният романс на Ангел с Камелия нямаше опция да се разгърне.



Той не наподобява да страда нито за отпадането си от риалитито, нито за синеоката дама, тъй като незабавно подвигна ваучър във фермата си в село Железница. Сред гостите му бяха героините, популяризирали се отново около предаването, Антония Сандова, Жанета Осипова и Мария Георгиева. Ангел се щракна с пура в ръка, прегърнал и трите, а в идващите дни зарадва доста фенки в обществената мрежа с ръчно направени готварски дъски.



През това време Камелия несъмнено още тъгува за него.

„ Чувствам се извънредно разочарована, че изгубих най-близкия си човек във „ Фермата ”. За мен Ангел беше една огромна поддръжка. За късото време, в което бяхме дружно, той се трансформира в доста добър мой другар. Помогна ми, даваше ми препоръки. Беше благородник! Не съм се срещала с подобен вид мъж в живота си. Сърдя му се, че ме изостави тук. Исках да прекарам повече време с него, да го опозная. И… да ме чака на открито ”, показа Камелия в епизода в понеделник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР