Фермата“ е една от най-гледаните реалити програми в момента. Тя

...
Фермата“ е една от най-гледаните реалити програми в момента. Тя
Коментари Харесай

Валерия от „Фермата“ сподели мечтата си: Иска да е като Деси Банова! Ето какво разкри гимнастичката

„ Фермата “ е една от най-гледаните реалити стратегии сега. Тя се разграничава от другите сходни излъчвания по това, че състезателите в конкуренцията построяват, научават нови неща, комплициран е акцент върху българската история, обичаи и обичай. Именно по тази причина хората харесват предаването, тъй като е по-различно и гледайки го, феновете могат да научат нови неща или да затвърдят към този момент научените такива. В третия сезон на предаването „ Фермата: Ново начало “, участниците са доста разнородни. Предаването е към своя край и участниците несъмнено към този момент се познават доста добре и си споделят даже най-интимните детайлности.

Точно това направи и Валерия. Валерия е някогашна гимнастичка, а сега е треньор на деца. Целият й живот минава в залата и тя не е работила в никоя друга сфера. Както казахме, към този момент участниците си имат задоволително доверие, с цел да си споделят и най-съкровените си стремежи и фантазии един с различен. Валерия показа пред останалите каква е фантазията й. Тя разкри, че не би имала нищо срещу, в случай че й се удаде опция да стане телевизионна водеща.

И то не каква да е, а на прогнозата за времето.

От родните синоптички, гимнастичката харесвала доста Деси Банова, която сега е в окото на медиите не толкоз поради кариерата си, а поради любовната си връзка с президента Плевнелиев. Валерия споделя, че след „ Фермата “ й се желае да се опитва в областта на малкия екран, само че обезателно това да се случи пред камера, като водеща на прогнозата за времето.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР