Ферхунде от най-успешния турски сериал у нас „Листопад“ е поредната

...
Ферхунде от най-успешния турски сериал у нас „Листопад“ е поредната
Коментари Харесай

Поставиха страшна диагноза на Ферхунде от Листопад

Ферхунде от най-успешния турски сериал у нас „ Листопад “ е следващата жертва на рака, оповестяват медиите в южната ни съседката, представени от Флагман. Турската актриса Дениз Чакър, позната на феновете и от „ Великолепният век “, получила тежката диагноза израстък на яйчниците.

В продължение на месеци звездата се оплаквала от мощни болки в корема, само че ги пренебрегвала и не им обръщала никакво внимание. Приемала голяма доза болкоуспокоителни и продължавала напред.

При последната си рецесия обаче, актрисата решила да се посъветва с доктор. След няколко щателни прегледа лекарите ѝ съобщили неприятната новина. Върху левия ѝ яйчник имало туморно образувание.

Онколозите предложили на Денис да се оперира неотложно. Тя обаче, не им се доверила и потърсила мнение от други експерти.

Ферхунде от „ Листопад “ желала да научи колкото се може повече за положението си и вероятните разновидности за лекуване, преди да вземе значимото решение да легне под ножа.

Новината за заболяването много тормозила нейните фенове, които не можели да си отговорят на въпроса за какво една от най-търсените звезди за тв сериали, режисьорите внезапно не помниха за нея.


Отливът на интерес към актрисата пристигнал, поради проблемите й с алкохола. Чакър постоянно посягала към чашката, предизвикана от неуспехи в персонален проект и на нея не можело да се разчита за дълготрайни задължения.

Често се случвало да върви на фотоси несъответстваща и да се държи безпардонно със снимачния екип, избухвайки без причина.

Въпреки нейния противен темперамент, измежду актьорската колегия й се носела популярност на огромна изкусителка. Тя била ухажвана от най-известните мъже в Турция. Говори се, че за сърцето на скандалджийката се борят артистът Арда Курал, футболистът Гюлтен Бериш и топмоделът Янчур. С името ѝ са свързани още дузина имена на известни турски мъже.



Дениз Чакър беше гадже и на сътрудника си от „ Листопад” Нихат Алту, който в сериала извършва ролята на Левент. Двамата се срещат на снимачната площадка. Тя имаше спекулация и с Ибрахим Челиккол, възлюбения Джемил от едноименната сага „ Ифет “. Любовната история на звездната двойка се следеше под лупа от репортерите в южната ни съседка. Двамата обичаха нощния живот и да купонясват до зори, беше тяхно всекидневие. Знойната красавица бе щракната на няколко пъти да излиза от заведенията пияна, придружавана от настоящото си тогава гадже.

„ С Нихат изживяваме същинска любовна история. Двамата обичаме да се забавляваме. Много пътуваме, срещаме се с нови хора, места. Но не бързаме да узаконяваме връзката си”, показа тогава обичаната турска актриса. Дениз споделя, че поради самостоятелните ѝ героини по-възрастните дами я хулели грубо. Но последователки ѝ признавали, че скрито мечтаят да са като нея — свободолюбиви, хитри и смели.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР