Феодалният модел на управление е повече от видим и в

...
Феодалният модел на управление е повече от видим и в
Коментари Харесай

Цветанов: Хората в Бяла се страхуват да признаят, че вече не са за ГЕРБ

Феодалният модел на ръководство е повече от забележим и в община Бяла. Това сподели Цветан Цветанов ръководител на Републиканци за България след извършената срещата в община Бяла, област Русе, проведена от регионалния координатор Петър Дяков, оповестиха от пресцентъра на партията.

Цветанов помоли Петър Дяков да продължи да работи с неговата упоритост и да участва на общинските събрания в общината и сесиите на Общинския съвет.

„ За огромно страдание, това което се усеща и хората споделят е страха да не участват на тази среща. Явно тук феодалният модел е доста добре изразен “, съобщи с отчаяние Цветан Цветанов.

„ Аз желая да поднеса извинението си, тъй като тук през годините, в които изграждах партия ГЕРБ и принадлежах към нея замисълът и концепциите не бяха такива. За огромно страдание те бяха опорочени. Този модел на феодално ръководство води до неспособност хората да показват своето мнение, тъй като биха изгубили работата си, децата им не биха могли да спортуват и да посещават публични места “.

Цветанов съобщи, че на срещата в Бяла проведена от регионалния координатор на Републиканци за България Петър Дяков е видял доста хора, които преди години са симпатизирали на ГЕРБ, само че към този момент това не е по този начин. Той посочи, че хората са изразили терзание от феодалния модел, който е превзел общината им и че хората се опасяват да не изгубят работата си, в случай че изразят позиция, която е в прорез с вижданията на ГЕРБ.

„ Като във всяка една систематична партия, постоянно има опити за опорочаване на началните хрумвания и процесите, които са в обществото. За огромно страдание през днешния ден, би трябвало да отчетем, че има доста неточности, които са допускани. Аз съм уверен, че тези хора, които преди този момент са дали своят вот за ГЕРБ последните 1-2 години, не гласоподават и виждаме по какъв начин резултатът внезапно стартира да пада “, добави ръководителят на Републиканци за България.

„ Медиите, в огромната си част, когато са районни са подвластни от главните им спонсори - локалната власт и бизнеси подвластни от нея. Убеден съм, че посредством обществените мрежи може да се стигне до огромен брой хора, които не могат да се осведомят от следените медии “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР