Фенстраницата на ЦСКА във Facebook – „Трибуна Сектор Г”, акцентира

...
Фенстраницата на ЦСКА във Facebook – „Трибуна Сектор Г”, акцентира
Коментари Харесай

Сектор Г отговори за транспаранта за Гриша Ганчев

Фенстраницата на ЦСКА във Фейсбук – „ Трибуна Сектор Г”, подчертава стореното от почитателите на трибуната по време на срещата с Ботев Враца за Купата на България. Както е известно, последователите на „ червените” се обърнаха с въпрос към управлението на клуба – „ Господине, докога ще си играйкаме?”.

Въпросът е отпратка към минало изявление на притежателя на клуба – Гриша Ганчев, който установи, че неговият тим и Левски „ ще си играйкат за второто място”. Феновете на ЦСКА счита, че процесите в клуба пораждат към този момент "доста въпроси ", които са задавани в предишното. Също по този начин те квалифицираха триумфа над Ботев като "измъчената победа против футболния исполин от Враца ".

Показваме ви обявата без редакторска интервенция:

Днес проведена поддръжка нямаше. Срамът предходната събота и цялостните процеси в ръководенето на обичания клуб пораждат към този момент много въпроси, задавани в предишното, а един от тях виждате и на оградата на Северната естрада. Това е нашето мнение и измъчената победа против футболния исполин от Враца не може да го промени.



link1 " >  facebook.com/SectorGStand
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР